ХАСЕНОЕХРЛ-ЈЕЧМЕНИЦА Мишо

HASENOEHRL-JEČMENICA MIŠO

 

УСЛУГИ:

 • Конференции (симултан превод)
 • Телецонференцес и телефонски следење
 • истражувања
 • преговори
 • фабрика тури
 • обука за јазик
 • Фер и придружба толкување
 • Консултантски јазик - Тренер
 • Превод на текстови и документи
 • Преговорите со различни купувања

 

А преведување и толкување услуги во и надвор од српски, хрватски, босански и исто така обезбеди словенски следните услуги:

 • Превод на текстови и документи
 • јазик настава
 • Информации во врска со атракции, туристички планирање, историја и актуелната политичка ситуација на Балканот
 • Бизнис неwцоннецтионс и грижа за корисници
 • Јазична помош во имиграција во Сојузна Република Германија и Австрија
 • Повеќе јазици и услуги на барање.

КОНТАКТ

 • Хасеноехрл-Јечменица Мишо
 • Теисенбергстр.4
 • D 83395 Фреилассинг
 • телефон: +49 (08654) 57 64 43
 • Мобилни: +49 (0171) 896 53 93