Përkthyes për gjuhën serbe, kroate, boshnjake dhe sllovene

HASENOEHRL-JEČMENICA MIŠO

 

SHËRBIMET:

 • Përkthim të certifikuar
 • Konferencat (interpretimin simultan)
 • Telekonferenca dhe monitorimi telefonike
 • Sondazhet
 • Negociatat
 • turne Fabrika
 • trajnimi Gjuha
 • Fair dhe përcjellje interpretimin
 • Gjuha Konsulencë – Coaching
 • Përkthimi i shkrimeve dhe dokumenteve
 • Negociatat me pazar të ndryshme etj

 

RRETH shërbime të përkthimit dhe interpretimit të në dhe jashtë serbe, kroate, boshnjake dhe gjithashtu të sigurojë Sllovenisë NE përfitimet e SHËRBIMET:

 • Përkthimi i shkrimeve dhe dokumenteve
 • mësimin e gjuhës
 • Informacion në lidhje me tërheqjet, planifikimin e udhëtimit, histori dhe në situatën aktuale politike në Ballkan
 • Biznes dhe shërbimi ndaj klientit Rikyçjet
 • Asistenca gjuhësore në emigracionin në Republikën Federale të Gjermanisë dhe Austrisë
 • Më shumë gjuhë dhe shërbimet në kërkesë.

Ne garantojmë:

 • Konfidencialiteti!
 • Dorëzimit në çdo format
 • çmimet e drejtë
 • Besueshmëria dhe korrektësia
 • Lakueshmëri
 • 24 orë përdorni
 • Automjeteve është i pranishëm

KONTAKT

 • HASENOEHRL-JEČMENICA MIŠO
 • Teisenbergstr.4
 • D 83395 Freilassing
 • Phone: +49 (08654) 57 64 43
 • Mobil:   +49 (0171) 896 53 93